Summerbreeze

Tiden går så fort!!! Why... Kanske för att jag jobbar för det mesta, och emellan det dricks det en hel del öl. Skulle gärna stanna tiden här och nu för ett tag, inte för att jag för alltid vill hänga på cannibale, men mitt liv är ändå ovanligt lättsamt och najs, och jag orkar inte göra seriösa planer .. Nästa projekt är ju Asien med Olivia, och det ser jag fram emot mer än något, men vad ska det bli av mig efter det !?
 
Emy är tillbaka och ordningen är återställd i Lilleputteland. Det är skönt! Även Hanna är tillbaka efter sitt lilla äventyr i Grekland, så nu är vi samlade alla tre för ännu en höst i Paris, det kommer bli bra!
 
Kära Rebecka var ju också här en sväng förra helgen. Vi drack vin, var ute och dansade, shoppade lite och njöt av att vara tillsammans. Vi ses i Barca hoppas jag!

Plötsligt händer det...

Vaknade ca 04.30 i morse av att en man höll på att klättra in genom mitt fönster... Fy faan. Vet att jag bukar vara så kaxig och säga att jag är inte rädd, mig händer det inte. Men när jag låg där i sängen och sakta insåg att det sitter en man i fönstret, höll jag på att sjunka genom madrassen av skräck. Som en mardröm men live... Som tur var sjönk jag inte genom madrassen, jag hoppade upp ur sängen och skrek, så då hoppade han i sin tur ut det snabbaste han förmådde. Vi har skohyllan framför fönstret, så vaknade av hur en sko ramlade. Tack snälla, snälla ödet att jag snyggt och prydligt ställde upp alla skor igår kväll. Tack snälla att jag vaknade och tack ännu mer att han hoppade ut när jag vaknade. Hoppas bara innerligt att det var en hungrig och fattig mupp som råkade gå förbi och inte en galning som hänger i krokarna... Blir bara så förbannad, ska jag inte ens kunna sova med öppet fönster?! Bitches please.
 
Som tur var jobbade mamma i natt, så jag kunde ringa och få lite tröst. Och så har jag ju våra små kattungar, som Emy och jag införskaffade häromdagen (nej ta det lugnt, de är tyvärr gjorda av bomull). Pratade med Elsa igår och vi kom fram till att min ska heta Elva, en blandning av Elsa och Svea ♥ (haha, ja jag tar detta nya husdjur på största allvar)
 
 

chillax

Sov, som vanligt när jag inte måste gå upp, alldeles för länge i morse... Det gör egentligen absolut ingenting, jag får sova precis när jag vill, men det gör att det blir lite extra svårt att sova ikväll, och imorgon är det dags att jobba igen.
I eftermiddags njöt jag av att det var ett par grader svalare efter nattens regn och åska och låg och stekte i Parc de Belleville. Brände mig till och med lite.. Borde verkligen sola mer nu när det är så fint väder, och när jag är ledig såklart, men värmen har hittills chockat mig lite. Ska ta igen det!
 
 
Så gulligt va?! Funderade på om jag skulle smyga dit och sätta mig bredvid, men motstod suget som tur var.. 
Kvällen ägnades åt städning. Kunde ej undvika vattenlåset och avloppet längre.. hatar när det händer. Och hade ett kärt återseende med vår dammsugare, haha, stackaren, jag lyckas nästan ha sönder den lite mer varje gång, men idag gick det ovanligt bra.  

ciao les filles

Igår firade vi av Johanna! Det var roligt, men med tisdagen färskt i minnet tog vi det lite lugnare...Utom Johanna kanske, hon var galen som vanligt. Vi var på Alex nya restaurang (han jobbade på Cannibale innan), åt gott och drack gott.
 
Idag åkte även Miad på semester.. bhuhu. Men det är bara två veckor tills Emy är tillbaka, och då kommer även Rebecka och Hanna strax därpå :) Tiden kommer gå fort, speciellt med tanke på att jag jobbar den mesta av den.
 
Idag kom jag äntligen ihåg att åka till banken medan den var öppen. Efter det fick jag konstigt nog lust att shoppa lite.. Det är ganska sällan den känslan smyger sig på och ännu mer ovanligt när det är 35 grader varmt och man är bakis. Kanske var det luftkonditioneringen jag drogs mot. Behövde ett par sandaler och ett par nya tygskor, det var ganska lätt hittat. Letade även tubtoppar, eller tub-bhar (vad nu det kan kallas), och hittade det med, flera stycken till och med. oh yeah.
 
Lovade ju en liten bild.. detta är nog det bästa jag kan få till. hihihi
 
Johanna, jag och Andrea, innan Andrea åkte förra veckan...
 

RSS 2.0