Grattis Johanna!

Tiden går så fort! Nu är även lilla JHs 22 år, grattis kära du! Det är alltså sex år sedan vi lärde kända varandra.. sjukt. Saknar dig vännen, men nu kan vi snart ses.
 

Har jobbat hela helgen och inte gjort så mycket mer. Lite tråkigt, men samtidigt skönt. Blir så trött efter helgerna då jag kombinerar jobb och fest... Denna veckan ska jag dock ta igen det :)
Ikväll har Emy och jag vår veckliga myskväll, med taco, glass och jordgubbar och Banshee, serien vi följer för tillfället.

Drömmer jag!?

Jaa, så kom den tillslut. Värmen, sommaren, solen. I onsdags var jag så lycklig så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Emy och jag åkte till Champs de Mars, hade sushi picnic och sedan låg vi bara där tills solen gick ned. Okej, erkänner, vi fick gå och handla lite fika emellan. Underbaraste dagen på länge. Torsdagen var minst lika varm, jag la mig vid kanalen och läste, sedan tog jag en öl med Miad och hennes kompis. Jag följde Miad till jobbet när hon började, vilket jag inte skulle gjort... En tjej var sjuk och tack vare det fina vädret är det minst dubbelt så mycket människor på stan, och alltså minst dubbelt så mycket jobb på Cannibale. Slutade med att jag jobbade extra några timmar i torsdagskväll. Men gör det gärna ibland för att sedan ha en liten fördel att ta till vid nödfall.. Detta är dock en hård arbetsvecka, öppnar varje dag och mycket folk, men hoppas att jag kanske får igen lite för min extrakväll nästa vecka.
 
 
 
Jag har äntligen köpt mina biljetter hem. Den 19e är jag hemma i Sverige för första gången på nästan sex månader, det längsta jag har varit hemifrån någonsin tror jag. Det har inte varit en lång, jobbig längtan, snarare tvärtom, jag har förvånats över hur bra jag har trivts. Men nu har jag kommit till en punkt där det är tungt. Jag saknar allt och alla så mycket. Kanske för jag vet säkert nu när jag ska hem, då tänker jag på det ännu mer än innan.

RSS 2.0