personal dealer

Kunde inte hålla mig att visa mitt öra för Marine igår kväll. Hade inte tänkt att berätta det alls med tanke på att man i stort sett aldrig träffar på en person över 35 som säger att det är bra att pierca sig. Men nu sa jag det i alla fall, med tanke på min smärta och hon undrade varför jag inte skulle ut på kvällen.. Ohlala, jag hinner knappt öppna munnen igen innan hon har ringt Christine, letat på en antibiotisk kräm (som Christine rekommenderar för tillfället) och frågat mig fem gånger hur jag kan komma på en sån dum idé. Det första Christine gör imorse är att faxa antibiotikareceptet till närmaste apotek, Marine hämtar dem och franska staten betalar, höhöhö. Jag lugnar dem i vilket fall och säger att jag ska vänta och se vad piercaren säger. Väl där säger han att det ser helt okej ut, jag tappar hakan lite osh säger att det faktiskt gör jätteont... Han kollar på det, konstaterar att det är lite inflamerat, tvättar det och säger att det ska bli bra bara jag sköter det som han sagt och inte sover på det, men om det skulle vara värre imorgon ska jag komma på en gång, annars kan jag komma förbi på fredag för en check. Jag inser att det säkert gör så här ont och att jag helt enkelt får leva med det. Marine och mormorn håller inte med, så jag har lovat dem att ta mina tabletter, men nu har jag komit fram till att avvakta lite, antibiotikan tar ändå inte bort smärtan på en gång. Living on the edge ;) 

I förmiddags var jag och Charles på marknaden, vi handlade lite av varje, åt crepes, var en sväng till biblioteket och han fick åka karusellen. Insåg under tidens gång att detta är min sista onsdag med dem, och trots allt kommer jag sakna det här... Ringde i alla fall på några lägenheter i eftermiddags, men utan större resultat. Idag konstaterade både Marine och mormorn att jag kommer ju aldrig klara att stanna i Sverige i höst, nej det går bara inte, och jag håller nog med. 

Nu ska jag äntligen kolla på första avsnittet av True Blood, säsong 5!! Ohhhmy

 

vill man vara fin...

Usch och fy fan vad mitt öra är infekterat nu. Gör dödens ont och är typ dubbelt så stort mot vad ett vanligt öra är. VAd har jag gjort för att förtjäna detta hemska öde!? En helt vanlig liten öronpiercing liksom... Jaja, drogar mig med värktabletter och ska åka och träffa piercaren imorgon (han jobbar inte idag, och jag vågar inte gå till någon slags doktor).

Vi var självklart inne i Paris och kollade matchen igår, men finns ju inte så mycket att säga om den. Var tänkt att vi skulle göra en helnatt efteråt, men eftersom min smärta var olidlig så åkte jag, efter lite om och men, hem.. Hade en Sverigeflagga på kinden och fick stå ut med en hel del spydiga kommentarer på min väg. Snälla, snälla, kan vi inte bara krossa Franrike den 19:e. Skulle vara oförglömligt! 




Idag har jag jobbat lunch, hämtade Charles och vi åt tillsammans, för nu i eftermiddag ska han göra något test för sin nya skola. Så hinner inte ta mig så långt på de timmarna som är emellan, vilket kanske var lika bra en dag som denna.  Jag och Gazon myser i min säng :) Saknar mina älskade djur!


JHs 21

Nu är älskade Johanna 21 år fyllda! Shit vad tiden går... Grattis babe! Det var underbart att ha henne här, vi försökte visa henne allt det bästa. Pick nic vid Champ de mars, falafel i Marais, Sacre Coeur och promenerande längs Seine i kvällsolen. Vi hann såklart med en lååång utekväll och visade henne Truskel... Just den kvällen åskade det och regnet öste ner, det var så varmt och klibbigt på Truskel att man kunde dö och för att ta oss hem till vår kompis dj:en på efterfest så fick vi gå 40 min i regnet, mindre trevligt, men oförglömligt!  

 love ya

Annars rullar livet på lite som vanligt i Paris. Vi har tyvärr kommit till mina sista veckor, som inte kan kallas för annat än "le fucking flip".... I tisdags var vi tvungna att gå ut för vi hade lovat dj:en att komma när han spelade och önskat svenska låtar, med tanke på att vi firade vår nationaldag den 6:e. Vår lycka när han spelade 'Jag kommer' är oförglömlig (mest med tanke på att Hannas skrik spräckte min trummhinna)! 
I tordags firade vår favoritbar Truskel 10 år, så självklart var vi där. I fredags var jag och Emy och piercade oss! Ortoligt nöjda :) För att fira tog vi en glass på Magnumbaren, alltså som vi har letat efter Magnum, så finns det en hel butik! 
På kvällen var det utgång igen, bara för att de flesta av oss skulle jobba på lördagen... Varför vara hemma när man kan gå ut liksom!? På lördagen jobbade jag som vanligt, detta resulterade i något slags rekord i att inte sova. Gick upp 7 i torsdags morse, sov mellan 7 och 8 fredags morse, en halvtimme fredags förmiddag och en halvtimme på eftermiddagen, sedan var jag vaken till 14.30 på lördagen. Sjukt, men gick ändå ganska bra. Slutade dock med att jag sov typ 14 timmar inatt, hehe. Jag var barnvakt igårkväll, så Emy kom till mig och vi hade en liten sleepover (eller ja, lång sleepover) myys! 

Idag fick vi göra återbesök hos piercaren, för jag hade tappat en liten kula, så gullig grabb alltså! Sedan forsatte vi till vår andra favoritgrabb i området och åt falafel, haha. Avslutade med att kolla på Italien-Spanien och ladda för morgondagen!

 lagfoto!


haha, torsdagens föreställning på operan!


vet att ni alla trodde det var ett mer spännande ställe, men det fick bli örat.



RSS 2.0