Förlåt mammi

Helgen blev inte så lång som jag trodde.. I lördags ringde chefen och frågade om jag kunde jobba stängning på kvällen, för Kamel var sjuk. Okej sa jag, det går väl bra. Så samma vecka som jag började som manager fick jag även göra min första lördagskväll som manager. Det gick bra, och var kul med omväxlingen. Fick jobba söndagkväll också, och var ledig måndag istället, naajs.
 
Igår stannade jag och drack en öl på jobbet, vilket i och för sig händer ganska ofta, men igår slutade det med mer än en öl... Det var Geraldines sista dag, så hennes kompisar kom, Miads kompisar var där och flera som man känner på ett eller annat sätt genom Cannibale. Slutade med att vi drack champagne och dansade... Tro mig, om nu chefen skulle vilja kunde han få sig ett gott skratt om han kollar igenom övervaknings kamerorna från igår kväll, men men. Även Kim var där som jobbar som tatuerare på studion som har öppnats i anslutning till chefens nya bar. Och då tyckte jag såklart att det passade att fråga när hon kunde tatuera mig. Hon hade tid idag efter jag slutat. Så blev det. Idag gjorde jag min första tatuering. Jag vet mamma, du tycker inte att det är en bra idé, men om du nu säger nej till något måste jag ju ta den enda chansen jag någonsin fått att göra tvärtom. Nej, men ärligt så har jag funderat på saken läääänge, så det var dags helt enkelt. Som jag så länge har lovat Miad tatuerade jag Flügu på foten. Jag vet, det är en lustig grej, men för mig har det varit ett skämt som startade på Cannibale för flera månader sedan, och är numera ett av mina smeknamn. Det finns nog inget ord som kan vara ett bättre minne från Paris. Lovar en bild snart :)  
 
Idag åkte älskling hem till Sverige.. känns redan lite tomt.
Haha, förlåt, men hur bra är inte denna bilden?! soo funny
 

puss

Jag sitter stilla, har precis duschat iskallt, har näst intill inga kläder på mig, men ändå känns det svettigt... Det är lustigt att tänka på hur vi för bara ett par månader sedan trodde vi skulle frysa ihjäl. Bara innan jag åkte hem sov jag t.ex. fortfarande i pyjamas med täcke och överkast. Idag kan det i och för sig kännas lite extra jobbigt med tanke på att vi festade lite igår.. Helt omöjligt att dricka så mycket vatten som man borde! Vätskeersättning har aldrig varit så behövligt som nu.
 
Första veckan på jobbet har gått prima! Vissa små stressmoment har dock passerat, men allt har slutat bra. I onsdags var det t.ex. sjukt mycket folk på förmiddagen som ville äta frukost.. Och det var jag inte riktigt förbered på, och tjejen jag öppnade med gjorde sin första öppning. Tror jag tog slut på minst fem kilo apelsiner till juicen. Och i söndags lyckades jag skära mig på benet, så misstänker att det kommer bli ett fint ärr. Det är lite mer jobb än jag trodde faktiskt, men det är kul. Roligt är också att jag nu, efter typ åtta månader på jobbet lär mig saker som vart vissa lysknappar sitter.. Underbart med helg måste jag ändock tillägga :)  
 
I kväll har jag tvättat, handlat och städat, och nu ska jag äntligen återuppta Glee!
 

första dagen på resten av denna sommaren

Efter mitt inlägg i lördags blev jag tvungen att gå ännu en sväng till mitt kära jobb, för då fick jag höra rykten om att schemat hade kommit.. Det visade sig att från och med idag började jag min manager karriär på Cannibale. Jag trodde ju att det skulle bli kanske två dagar i veckan, efter att Johanna slutat. Men nu ska ju de andra ha semester, så jag tar över öppningen söndag till torsdag till och med augusti. Oh yeah. Känns bra faktiskt, visst blir mycket jobb, men mycket jobb ger mycket cash. Och jag är ledig fredag-lördag!
Så ja, mina första dagar har gått bra. Det är kul att se alla igen och skönt att jobba lite, mindre skönt är värmen. Jag klagar inte (än) men vet bara inte hur jag ska bete mig..
 
Igår kväll hade vi en liten fest med några av kollegorna, för det var Andreas sista dag... Tråkigt, men så är det, det är många som slutar nu. Vi hade i alla fall en väldigt rolig kväll! Var ju bara tvungen att utmana ödet och se om jag skulle lyckas att gå upp min första dag som manager, hehe, ta i trä, det gick. Nu bör jag sova om jag ska fortsätta lyckas.

Till-fucking-baka

Efter en månads helt underbar, perfekt och skön semester i mitt älskade hem är jag nu tillbaka in Paris. Just nu är känslorna väldigt blandade, jag är så glad att vara tillbaka och inser nu att jag saknat det mer än jag trott. Men ikväll har Emy åkt till Italien, och jag börjar jobba kl 9 imorgon. Har alltså sista-dagen-på-semestern-ångest deluxe gånger 100. Känns dessutom konstigt att sitta här helt ensam när man haft minst tio personer i närheten i en månad...
 
Har i vilket fall haft två perfekta "komma-tillbaka" dagar. I torsdags kväll när jag smög in hade jag och Emy lite catch up, sedan mötte jag upp Miad och hennes kompisar för att säga hej. Igår mötte jag Emy på stan efter hennes jobb, vi åt falafel och hade park-mys. Sedan hann vi med att reafynda lite i klädboutiqerna, och vi köpte dagen till ära äntligen ett par högtalare. Ett stort steg för Lilleputteland! Mindre efterlängtat av våra grannar kanske... Kvällen ägnades självklart åt drinkar, dans och en sväng till Truskel.
 
Idag har jag alltså sovit, varit en sväng på Cannibale och sagt hej, och sedan hängde jag med Miad till hennes kompis perfekta takterrass. Nämnde jag att det är 30 grader varmt?! Det är en påtaglig värme som jag hade glömt existerade, men den är inte outhärdlig än.
 
 
So this was my story. Håll tummarna för mig imorgon...
  

RSS 2.0