ses i sommar Sverige!

Denna veckan har jag fått en god nyhet. Efter mycket om och men vågade jag tillslut fråga min chef om semester denna sommar. Jag började lite försiktigt med, ehhm jo jag skulle gärna vara ledig i slutet av juni, och sen skulle jag gärna vilja stanna hemma ett litet tag. Han sa: Hm, hur länge? Typ en månad, om det går såklart..?! Okej, vi säger väl så. Oh yeah. Så nu har jag i stort sett blivit lovad semester från 20 juni till 20 juli. Det som är lite tråkigt är såklart att Emy inte har samtidigt, men men, vi klarar oss kanske ifrån varandra några veckor, haha.
 
Ikväll är det tydligen valborg och jag har gått på helg. Jag skypade lite med min kära familj förut. Saknar er så himla mycket! Nu har Klösa-Maja (Emos nya smeknamn för den som missat) och jag mys med dipp och vin. Får se var denna flaska tar oss.

sambomys

Igår hade jag och älskling en efterlängtad myskväll, haha kanske mest för att båda var ganska slitna. Glass i solen på Ile St-Lois, Taco och New Girl, niiice.
 
Nu börjar min jobbvecka igen om en halvtimme... måste dra!
 
 
 

Det har blivit VARMT!

Min köld-depression håller alltså på att ge med sig, det finns hopp för sommaren, det känns bra.
 
Fick ett lite omgjort schema i helgen.. Nu är jag ledig onsdag-torsdag och jobbar hela helgen istället. Först höll jag på att dö, men nu när jag har funderat lite så är det inte helt fel, men är nog ganska säker på att det kommer ändras igen. Igår pratade i vilket fall chefen med mig och sa att jag jobbar bra och att han vill att jag ska säga precis hur jag vill ha det så ska de försöka fixa det. Som vanligt är problemet att jag inte vet hur jag vill ha det... Jobba dag är skönt, för då har man ett 'normalt' schema, jobba kväll är lite roligare och lite bättre betalt och om jag jobbar delade dagar (vilket jag gör nu typ två gånger i veckan) så får man ännu mer betalt. Fast det handlar egentligen inte om så mycket att det är värt att jobba delade dagar, haha. Känns i alla fall skönt att veta att man är omtyckt. Igår kväll jobbade jag extra, för chefen ringde och sa att han verkligen inte hittade någon, så då fick jag 60 € för fyra timmars jobb, hehehe.
 
Hann åka en sväng till Garches igår och hälsa på min kära franska familj! Var alldeles för länge sedan nu, och fast jag bara hann stanna ett par timmar så var det verkligen skönt. De är så gulliga! Lovade att komma nästa onsdag med och barnvakta lite :)
 
Hanna fyllde 23 i tisdags, grattis igen! Helt otroligt att det var ett år sedan vi alla var aupairer och levde vårt crazy aupairliv... Erkänner att mitt nuvarande liv inte direkt är festfritt, men då var det annorlunda. Fem månader jag aldrig, aldrig kommer glömma ♥
 
 
 
 
 
 

people help people

I lördags åkte vi tillslut och såg Searching for Sugar man. Den nådde verkligen upp till förväntningarna, vilken sjuk story alltså! Och älskar såklart musiken, vilket geni...
 
Annars har jag jobbat, händer lite på jobbet nu.. Svårt att förklara hela storyn, men en tjej ska troligtvis sluta eller har rättare sagt fått sparken, så stämningen är sådär. Detta kommer i och för sig generera till mer jobb åt mig, vilket är bra, men känns samtidigt lite tråkigt.
 
Igår åkte Emy till Italien och jag hängde hos Miad och hennes kompisar. Är fortfarande lite hängig, men börjar bli trött på det med. Så, som sig bör en måndag, lite champagne, Miads special Sex on the beach samt tilltugg. Så ska man ha det när man har det som sämst. Kändes som vanligt lite tvärtom när jag skulle upp till jobbet imorse, men jobbade bara 4 timmar, så det gick.
 
Har upptäckt Birdy denna veckan, en engelsk sångerska med sjuuukt fin röst som jag helt har missat. Bruden är 17 år!
 
 

lock down i lilleputteland

Jag har drabbats av en allvarlig köld-depression. Man kan nästan tro att jag håller på att bli apatisk, vill bara sova och mysa ner mig i min säng. Jag tror att jag sakta men säkert håller på att frysa ihjäl. Jag gör mitt bästa för att smitta Emy också, hehe.. Nu ligger vi här i min säng, har fått i oss lite frukost och lyssnar (passande nog) på musikguidens pepp-musiklista.. Vad göra!?
Plus att min arbetsvecka börjar igen ikväll. Annars hade vi såklart gått wild'n crazy, eller...?
 
Lördagen för två veckor sedan var vi faktiskt på en haute couture utställning i Hotel-de-ville, som vi pratat om ett tag. Den var väldigt sevärd, med många vackra kreationer.
Nu har vi kanske en idé, om vi bara får på oss kläder så ska vi hit da town.

craaaazy thursday

Sen jag skrev senast, alltså igår kväll ca klockan 22, har jag sovit, suttit, druckit kaffe och lyssnat på radio i min säng och tagit en liten dusch. Igår sa jag ja till att jobba extra ikväll så ska snart iväg till jobbet.. Kan inte påstå att jobblusten varit påtagande idag, men kände samtidigt att det nog var min enda chans att komma ur sängen.
 
Har lyssnat på P3 några timmar idag som sagt, vad fan har hänt med P3nyheter?! Låter som ett väldigt dåligt reklam inslag eller till och med en dålig parodi på en dålig reklam. Någon lustig bakgrundsmusik och en kille med en ännu lustigare och glad röst som läser upp nyheterna så fort han kan.. De största nyheterna var dessutom att mobilen fyller 40 år idag och att Justin Bieber får Norges skolor att flytta nationella proven. Oh yeah, samtidigt i Sverige...

Ibracadabra

Jaa just, jag hade ju en blogg också! På senaste tiden har det varit en hel del annat som kommit före, och har jag haft en stund över så har den gått till sömn. Men eftersom jag bara haft roliga saker för mig har inte sömnen heller prioriterats.. För två veckor sedan kom Natalie och hälsade på. Vi turistade lite, åt på våra favorit ställen och hade bundismys. Det var länge sedan vi sågs nu och var så himla kul att ha henne här och visa vårt liv. Tack för att du kom! :)

Förra veckan kom Martin, Anton, Olivia och Victor! Denna gången blev det lite mer turistande eftersom de inte varit här förut, vilket inte jag har något emot, visar de platser jag tycker bäst om såklart, hehe.. Det blev ännu mer restauranger, eftersom deras matvanor kan sammanfattas med mycket och ofta. Det blev en utekväll på torsdagen, och en del öl de övriga dagarna också. Det blev såklart lite myspys i lilleputteland och inte minst den efterlängtade PSG matchen. Det är lite lätt Zlatanmania här nu, med all rätt. Haha, det blir en hel del fotbollsprat på jobbet och mitt stående smeknamn är Zlatan, men även Zlatana och Ebbrahimovich. Och ja, gillar inte att skryta, men det är såklart för att jag är lika proffsig som Ibra himself. Jag höll på att dö av spänning under gårdagens match, det är inte så att mitt liv hänger på det, men vore verkligen kul och PSG går vidare.
 
Nu sitter jag här och myser med mig själv och en sjuk förkylning. Vilken jag bara har mig själv att skylla.. Sov två timmar i lördags natt, jobbade söndag 9-17.30, sov två timmar söndags natt, jobbade måndag 9-17.30. Den ni! Och så hörde jag rykten om att både Anton och Martin blivit sjuka.. Det var nästan så jag funderade på att behövde vara hemma idag, men öppnade imorse och det är så onajs mot den andra som öppnar. Sedan visade det sig att hon som skulle komma vid 11 inte kunde komma, och vi fick såklart inte tag på någon annan.. Yes, en heldag på två, precis vad jag drömde om inatt. Men vi klarade det ganska bra måste jag säga. Zlatan power
 
Älskar er!
snö i Eiffeltornet, 28:e mars...
Zlatans ruumpa!
 
 

RSS 2.0